Über uns

Für die Liebe zu einer einzigartigen Region, für den Duft der Natur, für kraftvolle Aromen ... immer auf der Suche, die Liebe finden, Apulien erleben.

Ihre Trulli


Nicole & Jeroen

Nadat u de provinciale weg tussen Ceglie Messapica en Martina Franca verlaat, arriveert u via een hobbelig zandweggetje uiteindelijk bij de poort van trullo "Yours Trulli". De traditionele trullo is gebouwd met lokale materialen van het platteland van Puglia, maar ook gebruikmakend van moderne verbeteringen zoals de toepassing van zonne-energie. Dit witte stenen huis staat op een heuvelrug met uitzicht op het grasland en de olijfbomen. De "Yours Trulli" trullo is gebouwd als een typische "Pugliese" boerderij en is versierd met 4 trotse traditionele kegels. Omringd door vijf hectare gras en bos, is de trullo een enclave van rust en landelijke eenvoud.

Quote Nicole: “Ik heb altijd de droom gehad om het land te bewerken en kruiden en groenten te verbouwen. Dus toen we een paar jaar geleden op vakantie in Puglia waren, werden we verliefd op de regio en besloten we onze droom te volgen."

Quote Jeroen: “We hebben de trullo voorzien van etnische meubels zoals in onze voormalige theeshop Teazone en het Bouteaque Hotel in Maastricht. Wanneer gasten geïnteresseerd zijn in een van de meubels, kunnen ze deze kopen en vervangen we ze door andere."

Quote Nicole: "Dit huis heeft een zeer ontspannen sfeer. Er zijn veel privéruimtes waar gasten kunnen loungen als ze geen zin hebben om uit te gaan. Omdat ons hoofdgebouw met de woonkamer en veranda een beetje hoger ligt, hebben we een geweldig uitzicht over het landschap."

Quote Jeroen: “Onze bed & breakfast is een geweldige plek voor koppels die actieve dagen willen combineren met rustige momenten. Het is een ontspannend toevluchtsoord en er zijn niet veel andere activiteiten dan het zwembad dus wellicht is ons concept voor gezinnen met kinderen wat minder geschikt."

Citaat Nicole: "en natuurlijk zijn we er altijd om onze gasten aanbevelingen te doen over wat te zien en te doen is in Puglia, en we kunnen reserveringen maken als dat nodig is."

#alttekst

Folgen Sie uns in den sozialen Medien

sign up for our newsletter

Produkte